Laiffi-nuorteniltaan

Laiffi-nuortenilta

Laiffi on noin 13-20+-vuotiaille suunnattu nuortenilta perjantaisin klo18.00-20.30 nuorisotila Montussa. Ilta on varusteltu ylistyksellä, opetuksella, yhdessä oleilulla, sekä pienellä iltapalalla. Laiffi on paikka, jossa nuori saa oppia tuntemaan Jumalaa paremmin, mutta myös paikka jossa voi hengähtää kouluviikon jälkeen ja viettää rennosti aikaa toisten nuorten kanssa.

Laiffi ei ole kuitenkaan vain nuortenilta. Laiffi on paljon enemmän - se on nuorten yhteisö, joka uskoo, että Jumala todella vie eteenpäin. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kohdatuksi ja kokee kuuluvansa joukkoon. Me haluamme tukea toinen toistamme uskontiellä ja elää uskoamme todeksi arjessa.  Unelmamme on, että saisimme nähdä nuortenporukan kasvavan niin hengellisesti kuin määrällisestikin. Haluamme nähdä Jumalan tekevän ihmeitä ja muuttavan meitä enemmän ja enemmän Hänen kaltaiseksensa. 

Hyppää mukaan Laiffiin ja uskalla uskoa, että Jumala vie just sua eteenpäin!

Ps. Laiffi löytyy instagramista käyttäjänimellä Laiffitre__ , sekä facebookista nimellä Laiffi. Käy seuraamassa ja tykkäämässä, niin pysyt kärryillä tulevista tapahtumista ja näet tunnelmia menneistä illoista ?.

Liity Tampere Vapiksen nuorten Laiffiin-yhteisöön Facebookissa.

Laiffilla on myös WhatsApp-ryhmä, johon pääset mukaan kun vaan pyydät! ?

 

Laiffi-tiimi

Näkymme on, että vuonna 2020 seurakuntamme tavoittaa 2020 lasta ja nuorta ja heidän perheensä.

Kirjautuminen

Yhteystiedot

  • Puutarhakatu 17, 33210 TAMPERE
  • 0400 277 334