Toimintaan

Hildènin Miehet

Hildénin Miehet kokoaa kerran kuukaudessa hengellisistä asioista kiinnostuneita miehiä kuulemaan alustuksen, keskustelemaan ja nauttimaan vapaamuotoisesta yhdessäolosta.

 Tarkemmin tietoa kotisivuilta: hm.svk.fi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hildénin Miehet on joukko eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia miehiä. Yhteistä meille on  kiinnostus kristillisiä arvoja ja elämää kohtaan. Olemme tavallisia keskeneräisiä miehiä. Olkoon kynnys matala ja ovi leveä tulla mukaan. Kokoontumisissamme kuulemme alustuksen, keskustelemme, jaamme kokemuksiamme ja nautimme vapaamuotoisesta yhdessäolosta.

Kokoonnumme yleensä keskiviikkoisin klo 18.30-21 (iltapala klo 18.30, alustus klo 19) Braxénsalissa, Puutarhakatu 17. Taustayhteisömme on Tampereen Vapaakirkkoseurakunta. Halutessasi Hildenin Miesten ohjelman sähköpostiisi tai osoitemuutoksen, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Näkymme on, että vuonna 2020 seurakuntamme tavoittaa 2020 lasta ja nuorta ja heidän perheensä.

Kirjautuminen

Yhteystiedot

  • Puutarhakatu 17, 33210 TAMPERE
  • 0400 277 334