Koululaisille

Tällä sivulla on koottu alakouluikäisten toimintaa seurakunnassa. Osa esitellystä toiminnasta sopii myös nuoremmille ja koko perheelle. Tervetuloa tutustumaan!
Jos muuta ei erikseen mainita, niin lisätietoja saa lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Laura Hiekkaselta laura.hiekkanen(ät)svk.fi


ERITYISTÄ

Seuraava Yhdessä-jumalanpalvelus 9.10.2022.
Yhdessä! vauvasta vaariin -jumalanpalvelus on koko seurakuntaperheen yhteen kokoava jumalanpalvelus, jonka yhteydessä on lounas ja toimintapisteitä eri ikäisille.


PIKKUKOULULAISILLE


Midipyhis 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11.
Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. (Kesällä tauolla)

Midilaiffi-tapahtumapäiviä 0.-3.-luokkalaisille perheineen järjestetään muutaman kerran kaudessa lauantaisin.

Seuraava Midilaiffi pidetään la 24.9. klo 15-17.30 Holvissa. Tervetuloa mukaan! Yhteistä tekemistä, raamatun opetusta ja välipalaa. Lapsi voi osallistua itsekseen tai halutessaan myös oman aikuisen kanssa.
Ei tarvitse ilmoittautua, mutta mikäli osallistujalla on ruokarajoitteita, niistä voi ilmoittaa etukäteen viestillä Lauralle 0406512451, jotta osaamme varata sopivaa välipalaa. Tarjoilu on laktoositon.


VARHAISNUORILLE

Junnuraamis 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. (Kesällä tauolla)

Junnulaiffi 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu kirkolla joka keskiviikko 18-19.30 (ei koulujen loma-aikoina). Junnulaiffista enemmän Laiffi Nuorisotyön omilla sivuilla. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. Junnulaiffin syyskausi käynnistyy 24.8.2022

Kymppisynttärit kaikille 2012 syntyneille pidetään Junnulaiffi-illassa 12.10.2022.

Junnujen yökirkko (=yhden yön leiri kirkolla 4-7. luokkalaisille) järjestetään näillä näkymin seuraavan kerran 19. – 20.11.2022. Seuraa ilmoittelua.


PARTIO

Seurakunnassamme kokoontuu Verso-partion lippukunta Tampereen versot. Partioryhmät aloittavat kautensa syksyisin, mutta mukaan on toisinaan mahdollista päästä myös kesken kauden.
Ilmoittautuminen ryhmiin versojen oman kotisivun kautta (linkki alla)
Lisätietoja Versojen kotisivuilta sekä lippukunnanjohtaja Senja Kalliolta, kallio.senja(ät)gmail.com


LASTENMUSIIKKI

Jippii-kuoro Satakieli
3-16-vuotiaiden Jippii-kuoro Satakieli kokoontuu joka toinen torstai Holvissa.
Kuoro on toistaiseksi täynnä, vapautuvia paikkoja voi tiedustella Mariannelta.
Lisätiedot: kuoronjohtaja Marianne Salminen, marianne.salminen(ät)svk.fi

IKURIN LÄHIÖTALO

Mix-kerho. Koululaisten iltapäiväkerho joka arkipäivä klo 13-16 Ikurin lähiötalolla Virontörmänkatu 13A. Läksyäpua, leikkejä, pelejä, välipala sekä pieni raamattuhetki. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. lisätietoa: ikurinlahiotalo(ät)gmail.com / 0400-514280