Koululaisille

Tällä sivulla on koottu alakouluikäisten toimintaa seurakunnassa. Osa esitellystä toiminnasta sopii myös nuoremmille ja koko perheelle. Tervetuloa tutustumaan!
Jos muuta ei erikseen mainita, niin lisätietoja saa lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Laura Hiekkaselta laura.hiekkanen(ät)svk.fi
Tilaa lapsi-varkkityön kuukausittain ilmestyvä uutiskirje omaan sähköpostiin tästä.

ERITYISTÄ

Koko seurakuntaperheen yhteinen Yhdessä! vauvasta vaariin -jumalanpalvelus 1.10.2023 klo 11

LEIRIT

PIKKUKOULULAISILLE (n. 6-9v)


Midipyhis 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11.
Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. Esikoululaiset osallistuvat Minipyhikseen. (Kesällä tauolla)

Midien puuhapäiviä 0.-3.-luokkalaisille perheineen järjestetään muutaman kerran vuodessa lauantaisin. Seuraa ilmoittelua. Ota yhteyttä Lauraan, mikäli voisit olla mukana toteuttamassa Midien toimintaa.

Kaikki alle 10-vuotiaat perheineen ovat tervetulleita perhekerhoon syyslomaviikolla! Perhekerho-ekstra tiistaina 17.10. klo 10-15. Maksuton lounas klo 11.30. Ilmoita viestillä Lauralle ma 16.10 klo 15 mennessä, jos osallistutte lounaalle ja allergiat.

VARHAISNUORILLE (10v +)

Junnuraamis 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. (Kesällä tauolla)

Junnulaiffi 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu kirkolla joka keskiviikko 18-19.30 (ei koulujen loma-aikoina). Junnulaiffista enemmän Laiffi Nuorisotyön omilla sivuilla. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista.

Junnulaiffissa järjestetetään kymppisynttärit 11.10. kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville.
Junnujen yökirkoista tietoa leirisivulla.

PARTIO

Seurakunnassamme kokoontuu Verso-partion lippukunta Tampereen versot. Partioryhmät aloittavat kautensa syksyisin, mutta mukaan on toisinaan mahdollista päästä myös kesken kauden.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen toimintaan Versojen kotisivuilta sekä lippukunnanjohtaja Milja Kaustiolta milja.kaustio(a)gmail.com

LASTENMUSIIKKI

Jippii-kuoro Satakieli
3-16-vuotiaiden Jippii-kuoro Satakieli kokoontuu joka toinen torstai Holvissa.
Syyskauden aloitus 10.8.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kuoronjohtaja Marianne Salminen, marianne.salminen(ät)svk.fi

IKURIN LÄHIÖTALO

Mix-kerho. Koululaisten iltapäiväkerho joka arkipäivä klo 13-16 Ikurin lähiötalolla Virontörmänkatu 13A. Läksyäpua, leikkejä, pelejä, välipala sekä pieni raamattuhetki. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. lisätietoa: ikurinlahiotalo(ät)gmail.com / 0400-514280

SUOMEN VAPAAKIRKON NUORET

Vapaakirkon valtakunnalliseen lapsi-nuorisotyöhön voit tutustua täällä: