Koululaisille

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tällä sivulla on koottu alakouluikäisten toimintaa seurakunnassa. Osa esitellystä toiminnasta sopii myös nuoremmille ja koko perheelle. Tervetuloa tutustumaan!
Jos muuta ei erikseen mainita, niin lisätietoja saa lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Laura Hiekkaselta laura.hiekkanen(ät)svk.fi


LEIRIT, RETKET, TAPAHTUMAT

Perheretki puuhapäivään Sastamalan Kiikkaan järjestetään lauantaina 28.5. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen tästä.

Lasten kesäleiri pidetään Tampereen kristillisellä koululla su-ke 19.-22.6.2022. LEIRI ON TÄYNNÄ. Talkoolaisia etsitään yhä, jos voit auttaa esim. loppusiivouksessa tai yövalvonnassa, laita viestiä Lauralle. Kiitos!

Vapaakirkon kesäjuhlat Tampereella Teopoliksen alueella (Sairaalankatu 5-7) 1.-3.-7.2022.
Tulossa paljon ohjelmaa ja toimintaa myös lapsille ja perheille.
Tule sinäkin mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden juhlia!

Junnujen yökirkko (=yhden yön leiri kirkolla) järjestetään näillä näkymin seuraavan kerran 19. – 20.11.2022. Seuraa ilmoittelua.


PIKKUKOULULAISILLE


Midipyhis 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11.
Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. (Kesällä yksi yhteinen pyhäkoulu 3-12-vuotiaille.)

Midilaiffi-tapahtumapäiviä 0.-3.-luokkalaisille perheineen järjestetään satunnaisesti lauantaisin klo 13-15.30. Seuraa ilmoittelua.


VARHAISNUORILLE

Junnuraamis 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. (Kesällä yksi yhteinen pyhäkoulu 3-12-vuotiaille.)

Junnulaiffi 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu kirkolla joka keskiviikko 18-19.30 (ei koulujen loma-aikoina). Junnulaiffista enemmän Laiffi Nuorisotyön omilla sivuilla. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. Junnulaiffi on kesätauolla 19.5. alkaen ja jatkuu taas elokuussa.


PARTIO

Seurakunnassamme kokoontuu Verso-partion lippukunta Tampereen versot. Partioryhmät aloittavat kautensa syksyisin, mutta mukaan on toisinaan mahdollista päästä myös kesken kauden.
Ilmoittautuminen: lippukunnanjohtaja Senja Kallio, kallio.senja(ät)gmail.com


LASTENMUSIIKKI

Jippii-kuoro Satakieli
3-16-vuotiaiden Jippii-kuoro Satakieli kokoontuu joka toinen torstai Holvissa.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kuoronjohtaja Marianne Salminen, marianne.salminen(ät)svk.fi

IKURIN LÄHIÖTALO

Mix-kerho. Koululaisten iltapäiväkerho joka arkipäivä klo 13-16 Ikurin lähiötalolla Virontörmänkatu 13A. Läksyäpua, leikkejä, pelejä, välipala sekä pieni raamattuhetki. Avointa toimintaa, ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaajina Aila ja Kristiina. lisätietoa: ikurinlahiotalo(ät)gmail.com / 0400-514280