Yhteystiedot

Vastuunkantajien esittelyä yhteystietoineen

Seurakunnan yhteystiedot

Tervetuloa hoitamaan seurakuntaamme liittyviä asioita. Tule käymään tai ota yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan seurakuntamme työntekijöihin ja muihin vastuunkantajiin.

Toimiston käyntiosoite:

Puutarhakatu 17
Keidas-sisäänkäynti

Toimiston puhelin:

0400 277 334

Toimiston sähköposti:

tampere(ät)svk.fi

Toimistoaika:

tiistai ja keskiviikko klo 13-16

Ruokajaon info:

arkisin 050 308 6883

Haluatko tukea toimintaamme, mutta et ole seurakunnan jäsen? Käytä silloin MobilePay -lahjoitusmuotoa.

MobilePay -lahjoitus

lyhytnumero 15153
RA/2021/596

Seurakunnan jäsenet voivat lahjoittaa seurakunnan tilille käyttäen joko MobilePayta tai alla olevia pankkiyhteystietoja.

Pankkiyhteystiedot ja viitteet:

FI87 4503 0010 1653 34
10 100 - Lahjoitukset
10 155 - Seurakunnanistutus työ
10 168 - Kiinankielinen työ
10 304 - Sosiaalitilojen kunnostaminen
20 200 - Lähetystyö
20 776 - Kansainvälinen työ
30 300 - Lapsityö
40 400 - Nuorisotyö
50 500 - Diakoniatyö
70 700 - Alfatyö
80 800 - Seurakuntaviesti

Työntekijätiimi

Antti
Antti Hietamäki
Seurakunnanjohtaja, pastori
Antti vastaa seurakunnan johtamisesta yhdessä vanhimmiston kanssa. Antti vastaa jumalanpalveluksista, rukoustoiminnasta, sielunhoidosta ja suhteista yhteistyökumppaneihin.

0400 953 549
antti.hietamaki(ät)svk.fi

Vapaapäivät: perjantai ja lauantai
JH
Juhani Huuskonen
Seurakuntapastori
Juhani vastaa diakoniatyöstä, Alfa-kursseista, seurakunnan sähköisestä uutiskirjeestä ja internetsivuista.

040 5110 674
juhani.huuskonen(ät)svk.fi

Vapaapäivät: maanantai ja perjantai
Markus
Markus Tuomola
Nuorisotyönjohtaja, pastori
Markus vastaa seurakunnan nuorisotyöstä. Hänen työalueeseen kuuluu Laiffi-nuortenillat ja nuorten aikuisten Pysäkki -toiminta.

045 208 6101
markus.tuomola(ät)svk.fi

Marianne
Marianne Salminen
Musiikkipastori
Marianne vastaa seurakunnan musiikkitoiminnasta. Vastuualueeseen kuuluu jumalanpalvelusmusiikki, lasten musiikkitoiminta ja muusikoiden kouluttaminen.

040 1620 903
marianne.salminen(ät)svk.fi

Vapaapäivät: perjantai ja lauantai
Anniinan kuva 300x300
Anniina Halonen
Tavoittavan työn pastori
Anniina vastaa XEE-työstä ja seurakunnanistutuksesta.

040 189 9823
anniina.halonen(ät)svk.fi

Laura Hiekkanen kuva NET
Laura Hiekkanen
Lapsityöntekijä
Laura vastaa lapsi- ja varhaisnuorten työmuodoista. Niihin kuuluvat mm. perhekerho, pyhäkoulut ja JunnuLaiffi-illat. Hän antaa myös tukea ja koulutusta lapsityön vapaaehtoisille.

040 651 2451
laura.hiekkanen(ät)svk.fi

Vapaapäivät: perjantai ja lauantai
Terhi-WEB-new
Terhi Hautala
Toimistotyöntekijä
Terhi hoitaa osa-aikaisesti seurakunnan talouteen, hallintoon ja viestintään liittyviä asioita, kuten tilavarauskirjaa ja seurakunnan kuukausikalenterin taittoa.

0400 277 334 (toimistoaikoina)
tampere(ät)svk.fi

Vapaapäivät: torstai, lauantai ja sunnuntai
Juha-ja-Elke300
Juha ja Elke Juvonen
Lähetystyöntekijä, pastori
Juha on Elke ovat lähetystyössä Tampereen alueella maahanmuttajien parissa Suomen Vapaakirkon ja WEC Internationalin lähettäminä. He vastaavat mm. jumalanpalvelusten tulkkauksista, kielikuppilasta, ja muusta kansainvälisestä toiminnasta.

je.juvonen(ät)svk.fi

Vapaapäivät: perjantai ja lauantai
Anne
Anne Suominen
Toimivapaalla

anne.suominen(ät)svk.fi

Ya-Chen
Ya-Chen Kuikanmäki-Li
Pastori
Ya-Chen vastaa kiinankielisestä työstä seurakunnassamme. Hän opettaa Raamattua kiinaksi ja englanniksi. Tarvittaessa hän tekee myös avioliittotyötä ja auttaa muissa asioissa kiinaksi. Perjantaisin hän vetää kiinankielistä lastentoimintaa, Ilon maata.

044 3777 872
yachen(ät)svk.fi

Markku ja Tuula Viljanen
Pastoreita (vapaaehtoiset)
Viljaset vastaavat seurakunnan pienryhmätoiminnasta ja Sananlähde päiväpiiritoiminnasta.

markku.viljanen(ät)svk.fi
tuula.viljanen(ät)svk.fi

Maarit Rantala
Talouspäällikkö


rantala.maarith(ät)gmail.com

Vapaapäivät: lauantai ja sunnuntai

Vanhimmisto eli hallitus

kuva vanhimmistosta

Vasemmalta: Marko Erkkilä (varapj.), Tommi Karjalainen (pj), Markus Silvola, Jouko Rantala (varajäsen), Armi Niittylahti, Olli Karjalainen, Suvi Kankkunen, Veli-Pekka Jokierkkilä (varajäsen), kuvasta puuttuu Pekka Paunonen

Puheenjohtajan sähköpostiosoite: tommi.karjalainen(ät)svk.fi

Lähetystyöntekijät

RokosatNET
Hanna ja Markus Rokosa
Lähetystyöntekijä, Bulgaria
Hanna, Markus ja Lahja Rokosa ovat työyhteydessä Christ Evangelical Church Shalomin kanssa Bulgariassa, Vratsan kaupungissa. He tekevät töitä lastenkodissa, äitien ja lasten turvakodilla, sekä kodittomien suojakodilla yhdessä seurakunnan ja ViaDia Vratsa järjestön kautta, ViaDia Vratsan ompeluprojekti mahdollistaa koulutusta ja ansiomahdollisuuden köyhyydessä eläville.Markus on osa seurakunnan nuorten työn tiimiä. Tärkeintä on viedä ilosanoma joka paikkaan.
HeliNET
Heli Jaakkola
Lähetystyöntekijä, Mallorca
Heli on Mallorcan saarella Espanjassa perustamassa YWAM:n (missionuorten) tukikohtaa. Yhteistyötahot: Suomen Vapaakirkon lähetys ja YWAM Teopolis, sekä paikallinen seurakunta Mallorcalla.

Rukouslähetit ja -kohteet

Aholalat2019
Juhani ja Sari Ahola
Pastori
Toimin OM Euroopan PLANT-seurakuntaistutus tiimissä, joka tukee Euroopassa tapahtuvaa seurakuntaistutustyötä. Tällä hetkellä meillä on yli 100 istutusta eri puolilla Eurooppaa. Pää-alueemme ovat Kaukasus, Balkan, maahanmuuttajat ja sekulaari Eurooppa. Lisätietoja PLANT-työstä löydät sivuilta: www.everyonecanplant.com

juhani.ahola(ät)om.org

KyllikkiNET
Kyllikki Koskela
Israel / Suomi
Kyllikki Koskela palvelee Israelissa toimivan naisten turvakodin Debora kodin johtajana. Debora kotityö auttaa toivonsa ja ihmisarvonsa menettäneitä Israelin naisia. Tuemme heitä heidän eheytymisessään löytää oma paikkansa elämässä ja yhteydessä lapsiinsa. Varustamme heitä kasvamaan uskossa ja Messiaan tuntemisessa.
Sorsamot-2020NET
Hannu ja Hazel Sorsamo
Wycliffe Raamatunkääntäjät
Hannu ja Hazel Sorsamo toimivat raamatunkäännöstyössä. Wycliffe Raamatunkääntäjien toiminnnanjohtajana Hannu luo ja hoitaa monenlaisia yhteistyösuhteita, puhuu ja kirjoittaa, ja toimii kotimaantyön esimiehenä. Olemme mukana raamatunkäännöstyössä, jotta kukaan ei jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle kielensä ja kulttuurinsa takia.
ystävyysseurakunta
Puhovan baptistiseurakunta
Kiova, Ukraina
Ystävyysseurakuntamme (Храм спасения Пухова) Kiovassa jo 1990-luvulta alkaen. Puhovan baptistiseurakunta on perustettu Neuvostovallan aikana vuonna 1965. Ystävyyssuhde seurakuntien välille syntyi pastori Usko Piikkilän ja tulkkina toimineen Ester Simosen aloitteesta. Ryhmät seurakunnista ovat vierailleet toistensa luona säännöllisesti, nykyisin kahden vuoden välein. Yhteyshenkilönä on jo vuosia toiminut Hannele Rantanen, jolta saa lisätietoa (0445184856).

Yhteistyökumppanit

partio
Tampereen Versot ry.
Partiolippukunta
Tampereen Versot -lippukunta (lyhyesti Ta-Ve) on perustettu vuonna 1929. Aluksi pojat ja tytöt toimivat erikseen, mutta nykyisin lippukuntamme on sekalippukunta. Tällä hetkellä lippukuntamme jäsenmäärä on noin 50. Tampereen Versot, kuten monet Verso -lippukunnat tunnistaa vihreästä huivistaan. Lippukuntamme taustayhteisönä toimii Tampereen Vapaakirkkoseurakunta ja partio-ohjelma noudattaa Suomen partiolaiset ry:n ohjeistusta. Partiotoimintamme on vapaaehtoista, avointa kaikille, itsenäistä ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta sekä kansainvälistä. Sen tarkoituksena on auttaa nuorta kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa Jumalan, lähimmäisten ja luonnon kanssa.


Lippukunnanjohtaja Milja Kaustio
Lippukunnan puheenjohtaja Juhani Huuskonen
juhani.huuskonen(ät)svk.fi

Lippukunnan kotisivut löytyy osoitteesta www.tave.fi
logo
ViaDia Pirkanmaa ry.
Diakoniajärjestö
ViaDia Pirkanmaa ry. on Pirkanmaalla toimiva vuonna 2013 perustettu kristillinen yhdistys, jonka taustalla ovat Tampereen ja Akaan vapaaseurakunnat. Yhdistyksemme haluaa toimia tiiviisti yhteistyössä alueen seurakuntien kanssa ja osana niiden toimintaa. Toiminnallamme lievennämme aineellista, hengellistä ja henkistä hätää, sekä edistämme päihteetöntä elämäntapaa ja elämänhallintaa. Toimimme yhteistyössä muiden järjestöjen ja seurakuntayhteisöjen, sekä julkisen sektorin kanssa. On tärkeää, että myös yksittäiset uskovat ovat mukana toiminnassa työtä tehden, rukoillen ja muutoin tukien. Yksi käytännön tukimuoto on liittyminen yhdistyksen jäseneksi.


Toiminnanjohtaja Pekka Laihia
pekka.laihia(ät)viadia.fi