Lasten, varkkien ja lapsiperheiden leirit


Seuraavaksi tulossa:

Junnujen yökirkko 4.-7.-luokkalaisille Vapaakirkolla 2.-3.12.2023.
Vietämme yökirkkoa adventin tunnelmissa. Toimintaa sisällä ja sään salliessa myös ulkoilua. Raamattuhetkiä, musiikkia, kädentaitoja ja yhdessäoloa.
Yökirkko alkaa lauantaina alkuiltapäivällä ja päättyy sunnuntaina klo 12.30. Sunnuntain Junnuraamis on osa yökirkkoa, mutta normaaliin tapaan avoin myös pelkästään jumalanpalvelukseen tuleville varhaisnuorille.
Hinta 10€/hlö, sisältää ruokailut ja ohjelman.
Ilmoittautuminen on sulkeutunut.
Yökirkosta vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen. laura.hiekkanen(at)svk.fi


Muita tulevia leirejä

Perheleirit. Viikonlopun hengähdys arjesta. Hyvää ruokaa, toisiin tutustumista, ulkoilua, opetusta ja yhteistä tekemistä. Tulevista perheleireistä tiedotetaan tällä sivulla.

Kesäleiri alakouluikäisille tulossa jälleen Tampereen kristillisellä koululla kesällä 2024 (vko 25). Leiristä vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen. Jos olet kiinnostunut toimimaan kesäleirin talkootiimissä, voit pyytää Lauraa liittämään sinut whatsapissa kesäleirien inforyhmään, jossa kerrotaan leiristä ennakkotietoja.


Seurakuntamme leirit järjestetään yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Leirit ovat maksullisia ja leirimaksuilla katetaan suuri osa leirin kuluista. Mielestämme kenenkään taloudellinen tilanne ei saa olla esteenä leirille osallistumiseen, joten voit aina ottaa yhteyttä leiristä vastaavaan työntekijään, jolloin etsitään yhdessä sopiva hinta ja ratkaisu leirille osallistumiseen.