Lasten, varkkien ja lapsiperheiden leirit


Tulevia leirejä

Klikkaa leirin nimeä:
Kesäleirit

Junnujen yökirkko

Perheleiri 14.-15.9.

Yleistä leireistä


Kesäleirit

Järjestämme vuosittain yhden kesäleirin noin sadalle alakouluikäiselle Tampereen kristillisellä koululla.
Kesän 2024 leiri on ohi ja kesän 2025 leiristä tiedotetaan tällä sivulla myöhemmin.
Kesäleiristä vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen.Junnujen yökirkko

Vapaakirkolla 1-2 kertaa vuodessa järjestettävä 4.-7.-luokkalaisten minileiri. Lattiamajoitus omilla patjoilla, mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona, musiikkia ja raamattuhetkiä. Osallistumismaksu 10€/hlö. Mukaan mahtuu enintään 25 junnua ilmoittautumisjärjestyksessä. Yökirkoista vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen.
Syksyllä 2024 yökirkko järjestetään todennäköisesti la-su 30.11.-1.12. Tarkempaa tietoa elokuun aikana.


Perheleirit

Viikonlopun hengähdys arjesta. Hyvää ruokaa, toisiin tutustumista, ulkoilua, opetusta ja yhteistä tekemistä. Seuraava perheleiri tulossa syksyllä 14.-15.9.2024 Pyysalon leirikeskuksessa Kangasalla. Tarkemmat tiedot julkaistaan 8.8. tällä sivulla. Ilmoittautuminen on auki tällä sivulla 14.8.-1.9. tai kunnes leiri on täynnä.


Yleistä leireistä

Seurakuntamme leirit järjestetään yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Leirit ovat maksullisia ja leirimaksuilla katetaan suuri osa leirin kuluista. Mielestämme kenenkään taloudellinen tilanne ei saa olla esteenä leirille osallistumiseen, joten voit aina ottaa yhteyttä leiristä vastaavaan työntekijään, jolloin etsitään yhdessä sopiva hinta ja ratkaisu leirille osallistumiseen.