Lasten, varkkien ja lapsiperheiden leirit


Tulevia leirejä

Klikkaa leirin nimeä:
Kesäleiri 16.-19.6.

Kesäleirin talkoolaiset, isoset, apuisoset, lahjoitukset

Junnujen yökirkko 8.-9.5.

Perheleirit

Yleistä leireistä


Kesäleiri

Tampereen kristillisellä koululla alakoululaisille 16.-19.6.2024. Leiri alkaa sunnuntaina iltapäivällä ja päättyy keskiviikkona iltapäivällä.
Kesäleiristä vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen.

Leiri on suunnattu 2011-2016 syntyneille lapsille.

Leirillä on luvassa paljon kivaa tekemistä, raamattuhetkiä, toimintapajoja, musiikkia, uimista ja saunomista ja hauskaa ohjelmaa. Leirin teemana on ”Täysillä mukaan” ja opimme Raamatusta Danielin kirjan tapahtumien kautta.

Leirin osallistumismaksu on 40€/lapsi tai 70€/ kaikki perheen lapset. Leirillä majoitutaan patjoilla luokkahuoneiden lattialla tai teltassa piha-alueella.

Leiriläisten haku on päättynyt.
Tieto leirille pääsystä tai varasijalle jäämisestä ilmoitetaan hakeneille sähköpostitse 19.4. Talkoolaisten määrän kasvaessa leirille saattaa aueta lisäpaikkoja varasijalla oleville, joihin ollaan suoraan yhteydessä.
Jos ei osallistunut leirihakuun, voi mahdollisia jonotus- ja peruutuspaikkoja tiedustella 2.5. alkaen sähköpostitse laura.hiekkanen(a)svk.fi


Kesäleirin talkoolaiset, isoset, apuisoset

Leirin talkoohaku ja isoshaku on auki.
Talkoolaiseksi voi hakea vuonna 2010 syntynyt ja sitä vanhempi nuori tai aikuinen.

Tarvittavia talkoolaisia mm:

Ensiapuvastaavat 2 hlö, täysi-ikäisiä ja alan osaaminen
Yövalvojat 2hlö/yö, täysi-ikäisiä
Erityisruokavalioista vastaava keittäjä
Leiriläisten kanssa majoittuvia aikuisia.
Keittiöapulaisia, iltapalan laittajia, tiskaajia, ruokasaliavustajia (voit tulla tekemään vain muutaman tunnin vuoron)
Aikuisia ohjaajia, toimintapajaohjaajia, uimavalvojia (voit tulla mukaan myös vain osaksi leiriä)
Isosia (eli ryhmänohjaajia) tarvitaan vielä lisää erityisesti poikaryhmiin. Isonen sitoutuu leirille koko leirin ajaksi.

Apuisonen (s.2011-2010) on leiriläisen ja isosen välimuoto, joka toimii isosen apuna ryhmän johdossa. Vuonna 2011 syntynyt voi valita haluaako vielä hakea leiriläiseksi vai haluaako jo olla apuisosena. Jos 2010 syntynyt nuori ei ollut vielä viime vuonna apuisosena, hän voi tänä vuonna ilmoittautua apuisoseksi tai hakea suoraan isosen tehtävään, mikäli ohjauskokemusta on muualta. Apuisosen haku on auki 21.4. asti.

Isoshaku sulkeutuu 12.5. Muihin talkootehtäviin voi ilmoittautua tämän jälkeenkin, jos tehtäviä on avoinna. Isoskoulutus isosille ja apuisosille järjestetään la 18.5. Tampereen vapaakirkossa.

Seuraava leiripalaveri on ti 14.5. klo 18-20 Vapaakirkolla Holvissa.

Leirille otetaan myös vastaan lahjoituksia, esim. ruokalahjoituksia, mehua, karkkia leirikioskiin, askartelumateriaaleja, pikkupalkintoja ja mahdollisesti myös muita tarvikkeita. Ota yhteys Laura Hiekkaseen.
Junnujen yökirkko

Vapaakirkolla 1-2 kertaa vuodessa järjestettävä 4.-7.-luokkalaisten minileiri. Lattiamajoitus omilla patjoilla, mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona, musiikkia ja raamattuhetkiä. Osallistumismaksu 10€/hlö. Mukaan mahtuu enintään 25 junnua ilmoittautumisjärjestyksessä. Yökirkoista vastaava työntekijä: Laura Hiekkanen.

Kevään 2024 yökirkko järjestetään 8.-9.5. Junnulaiffi-illasta helatorstaihin. Muutama aikuinen tarvitaan tiimiin (esim. yövalvonta, poikien kanssa majoittuminen, keittiö, EA-vastaava). Ohjaajan tehtäviin voi ilmoittautua Lauralle.
Junnujen ilmoittautuminen on auki 28.4. saakka tai kunnes tapahtuma on täynnä.


Perheleirit

Viikonlopun hengähdys arjesta. Hyvää ruokaa, toisiin tutustumista, ulkoilua, opetusta ja yhteistä tekemistä. Seuraava perheleiri tulossa syksyllä 14.-15.9.2024


Yleistä leireistä

Seurakuntamme leirit järjestetään yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Leirit ovat maksullisia ja leirimaksuilla katetaan suuri osa leirin kuluista. Mielestämme kenenkään taloudellinen tilanne ei saa olla esteenä leirille osallistumiseen, joten voit aina ottaa yhteyttä leiristä vastaavaan työntekijään, jolloin etsitään yhdessä sopiva hinta ja ratkaisu leirille osallistumiseen.