Perhekerho tiistaisin klo 9.30-12

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tervetuloa perhekerhoon!
Tampereen Vapaakirkkoseurakunta, Puutarhakatu 17.
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 katutason pyhäkoululuokissa. Kerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Kerhoon on vapaa pääsy. Kerhoa ohjaa lapsityöntekijä Laura Hiekkanen.

Ajankohtaista

24.5.22 kerhossa järjestetään kierrätyspäivä. Jos on kotona ylimääräistä lastenvaatetta, lelua tms, niin silloin voi tuoda tullessaan ja sitten saa jokainen viedä haluamansa mennessään, riippumatta siitä onko itse tuonut mitään. Ylimääräiset saa halutessaan jättää lahjoitettavaksi srk lapsityön käyttöön & ViaDian kirpparille. Tuomisia maksimissaan noin 1 kassillinen/perhe, että tavaran määrä pysyy kohtuullisena. Rahaa ei tässä liiku.

Kevään viimeinen kerho on 14.6.2022. Kesätauon jälkeen kerho jatkuu jälleen elokuun puolivälissä.

Sisäänkäynti katutason ovesta keidaskahvion aulan kautta (seuraa opasteita). Ulko-ovi on lukossa, soita tarvittaessa perhekerhon ovisummeria.

Perhekerholla on oman WhatsApp-ryhmä, johon pääsee mukaan laittamalla viestiä Lauralle 040 651 2451.

Kerhon aikataulu:
9.30 yhdessäoloa ja vapaata leikkiä
10.15 Yhteinen hetki: laulut, leikit, lorut, raamatunkertomus
10.30 Askartelua tai muuta touhua, yhdessäoloa ja vapaata leikkiä
11.20 Lelujen siivous ja ruokarukous
11.30 Lounas ja kahvit yläkerrassa

Tietoa erityisruokavalioista toivotaan edeltävänä päivänä klo 15 mennessä, jotta ne voidaan huomioida. Ilmoita ruokavalioista viestillä Lauralle 040 651 2451. Osallistumme ViaDian henkilöstöruokailuun. Lounas on kerhon osallistujille maksuton.

Kerhoon saa aina saapua ja sieltä lähteä oman perheen aikatauluihin sopivaan tahtiin. Myös lounaan jälkeen on vielä mahdollista jäädä omatoimisesti joksikin aikaa leikkimään pyhäkoululuokkiin. Pyhäkoululuokkien yhteydessä on myös oma keittiö, jossa voi syödä ja lämmittää omia eväitä.

Perhekerho kokoontuu pyhäkoululuokissa

Lisätietoja kerhosta ja muusta perheiden toiminnasta voi kysyä myös suoraan Lauralta: laura.hiekkanen(ät)svk.fi / 040 651 2451