Tervetuloa Pyhäkouluun!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Käytäntö su 30.1. alkaen (ja ainakin 13.2. saakka):

Minipyhis 3-6-vuotiaille kokoontuu normaalisti pyhisluokissa.

Koululaiset (Midit ja Junnut) kokoontuvat yhdistetyssä ryhmässä Holvissa.
Lisäksi etäpyhis koululaisille Zoom-sovelluksessa klo 10.30-10.50.

Etäpyhikseen pääsee osallistumaan sivun laiffi.fi/yhteys kautta. Linkkiä jaetaan myös pyhäkoulujen WhatsApp-ryhmiin. Kirkolle saapuneiden lasten määrä on ollut alkuvuonna niin vähäinen, että haluamme tässä tilanteessa tarjota myös etämahdollisuuden, mutta tavoitteemme on mahdollisimman pian kokoontumisrajoitusten päätyttyä palata taas kahteen lähiryhmään.

Kirkolla oleviin pyhäkouluihin saapuminen:
Kontaktien vähentämiseksi lapset viedään suoraan omiin ryhmiin ennen jumalanpalveluksen alkua (aikaisintaan 10.50 alkaen). Sisäänkäynti katutason ovesta, josta on helppo kulkea kaikkiin pyhäkoulutiloihin. (ks. kuva alla). Lasten ulkovaatteet jätetään oman ryhmän naulakkoon.
Ilmoittautuminen suoraan ryhmässä ohjaajille. Nimitarran saa ryhmästä. Ilmoittautumislistaan voi kirjoittaa vanhemman puhelinnumeron, johon laitamme viestiä tietoomme tulevista mahdollisista altistustilanteista. Suosittelemme maskin käyttöä kaikille kouluikäisille.

Pyhäkoulut päättyvät jumalanpalveluksen päätyttyä, mutta viimeistään klo 12.30., jolloin lapset pitää hakea. Poistuminen pyhäkoulusta mieluiten suoraan ulos.

Poikkeusaikana pyhäkouluihin saapuminen suoraan katutason oven kautta.

Normaalitilanteessa kokoonnumme kolmessa ikäryhmässä:

Minipyhis 3-6-vuotiaille kokoontuu pyhäkoululuokissa (katutaso).
Minipyhiksessä lauletaan, leikitään, askarrellaan ja opitaan Raamatusta pienille sopivalla tavalla. Lapsi voi aloittaa pyhäkoulun täytettyään 3 vuotta.

Midipyhis 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu pyhäkoulukerroksen monitoimitilassa ja Keidas-kahvilassa (katutaso).
Pikkukoululaisten omassa ryhmässä harjoitellaan opetuksen yhteydessä jo itse etsimään ja lukemaan Raamatusta jakeita. Leikkiä, pelejä ja kädentaitoja.

Junnuraamis 4.-7.-luokkalaisille kokoontuu nuorisotila Holvissa (kellarikerros).
Junnujen kanssa syvennytään yhdessä Raamattuun ja tottakai myös pelaillaan, leikitään ja kisaillaan yhdessä.

Jokaisella kolmella pyhäkouluryhmällä on oma huoltajille suunnattu WhatsApp-ryhmä, jonka kautta tiedotetaan pyhäkoulun asioita ja satunnaisesti myös muista ikätasoon sopivista asioista seurakunnassa. Ryhmiin pääsee liittymään laittamalla viestiä Lauralle 040 6512451.

Aikuinen on aina tervetullut pyhäkouluun lapsensa seuraksi.