Lapsiperheille

Lasten, varhaisnuorten ja lapsiperheiden toiminta

Usko Jeesukseen on turvallinen pohja elämälle jo pienestä pitäen. Lapset eivät ole vain huomisen, vaan tämän päivän seurakuntaa. Haluamme varustaa ja valtuuttaa lapset elämään uskoaan todeksi. Kysymyksille ja ihmettelylle annetaan tilaa. Haluamme seurakuntana osallistua lasten kristilliseen kasvatukseen yhdessä perheiden kanssa ja perheitä tukien. Suuri osa lasten ja perheiden toiminnasta toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

0-13-vuotiaiden suomenkielistä toimintaa koordinoi lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Laura Hiekkanen. laura.hiekkanen(a)svk.fi / 0406512451

Otsikoita klikkaamalla sinut ohjataan eteenpäin.

Lapsi-varkkityön ajankohtaiset asiat ja kuulumiset kerrotaan kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä, jonka voi tilata omaan sähköpostiin tästä.

Pyhäkoulut 3-13-vuotiaille kokoontuvat ikäryhmittäin sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä. Pyhäkoulut kokoontuvat syysloman ja talviloman aikaan, mutta ovat tauolla heinäkuussa sekä joululomalla.

Koululaisten sivulla esitellään viikkotoimintaa, harrastusryhmiä, partio, Jippii-kuoro, puuhapäiviä, yökirkkoja, retkiä ym. Osa koululaisten sivulla esitellystä toiminnasta sopii myös nuoremmille ja koko perheelle. Viikkotoiminta on kesällä tauolla.

Perhetapahtumat ja perhekerhot. Perhekerho pikkulapsiperheille kokoontuu tiistaisin. Oma ilta yksinhuoltajaäideille lapsineen järjestetään joka toinen maanantai. Kesällä kerhoissa on tauko.

Tästä artikkelista selviää mm. mistä pääsee kirkkoon lastenvaunujen kanssa, missä voin vaihtaa vaipan ja millaisia lastentiloja kirkolla on.

Kesäleiri kouluikäisille lapsille Tampereen kristillisellä koululla 16.-19.6.2024.
Perheiden viikonloppuleirit
Junnujen yökirkko 4.-7.-luokkalaisille 1-2 kertaa vuodessa.

Oma sivu lapsi-varkkityön vapaaehtoisille. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena lasten ja varkkien parissa, voit ottaa yhteyttä Laura Hiekkaseen ympäri vuoden.

Seurakuntamme omistama päiväkoti Sairaalankadulla toimii yhteiskristilliseltä pohjalta. Toimintaa ohjaa valtakunnallinen ja Tampereen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma sekä kristillinen arvopohjamme. Kullannuppu tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille.

Henkilötietojen käsittely.
Toimintaan osallistuvista lapsilta ja perheiltä kerätään henkilötietoja toiminnasta riippuen joko paperisella tai sähköisellä lomakkeella. Lapsi-varhaisnuorisotyön tietosuojaselosteen voit lukea tästä.